NADÝCHANÁ OVESNÁ KAŠE


Čau, ahoj. Dneska to bude rychlovka, ale snad bude tenhle článek aspoň trochu užitečnej. :-) Mám pro vás tip na skvělou jahodovou ovesnou, ale především nadýchanou, kašičku.

Postupovala jsem jako obvykle, tedy 1 sklenička ovesných vloček a dvě skleničky mléka. Já přidám ještě dvě nebo tři jahody. Kaše má potom takovou nasládlou chuť, ale skvělá bude určitě i s banánem, vlastně s jakýmkoli ovocem.

Šup s tím do mixéru.
V tom spočívá to kouzlo. Jednoduše vločky s mlékem a jahodami do hladka rozmixujte. Nelekejte se tekuté konzistence, jako zprvu já.  Zhoustne to, fakt. :-D Nakonec směs nalijte do hrnce a šup s tím na plotnu. Nezapomeňte neustále míchat.








Nakonec kaši dochutím libovolným sirupem a přidám chia semínka.

Tak co? Je tu mezi vámi nějaký milovník ovesných kaší? :-) Jakou máte nejraději?

6 komentářů

  1. To musí chutnat naprosto úžasně! A nafotila jsi to moc krásně:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do ní zamilovala, jsem zvědavá jak to bude chutnat vám. :-) Děkuji! :-)

      Vymazat
  2. Proč mě nikdy nenapadlo to hodit do mixéru? Musím vyzkoušet!

    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, jaktože mě to nenapadlo dřív. :-D Zkus! :-)

      Vymazat
  3. Mixér momentálně nemám k dispozici, ale až bude, určitě tento recept stojí za vyzkoušení, ideálně přes léto, až budou k dostání šťavnaté jahody. Ovesnou kaši si občas dělám na snídani, míchám si do ní kakao, kokos a skořici, sladím medem.

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem to nemixovala, super nápad a určitě příště vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Jsem vděčná za tvůj čas, který mému blogu věnuješ čtením tohoto článku. Zastav se tu ještě na chvíli a zanech komentář, nebo mrkni na některý z dalších článků. ♥