NADÝCHANÁ OVESNÁ KAŠE


Čau, ahoj. Dneska to bude rychlovka, ale snad bude tenhle článek aspoň trochu užitečnej. :-) Mám pro vás tip na skvělou jahodovou ovesnou, ale především nadýchanou, kašičku.

Postupovala jsem jako obvykle, tedy 1 sklenička ovesných vloček a dvě skleničky mléka. Já přidám ještě dvě nebo tři jahody. Kaše má potom takovou nasládlou chuť, ale skvělá bude určitě i s banánem, vlastně s jakýmkoli ovocem.

Šup s tím do mixéru.
V tom spočívá to kouzlo. Jednoduše vločky s mlékem a jahodami do hladka rozmixujte. Nelekejte se tekuté konzistence, jako zprvu já.  Zhoustne to, fakt. :-D Nakonec směs nalijte do hrnce a šup s tím na plotnu. Nezapomeňte neustále míchat.








Nakonec kaši dochutím libovolným sirupem a přidám chia semínka.

Tak co? Je tu mezi vámi nějaký milovník ovesných kaší? :-) Jakou máte nejraději?

10 komentářů

  1. To musí chutnat naprosto úžasně! A nafotila jsi to moc krásně:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se do ní zamilovala, jsem zvědavá jak to bude chutnat vám. :-) Děkuji! :-)

      Vymazat
  2. Proč mě nikdy nenapadlo to hodit do mixéru? Musím vyzkoušet!

    Dokonalý tabu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, jaktože mě to nenapadlo dřív. :-D Zkus! :-)

      Vymazat
  3. Mixér momentálně nemám k dispozici, ale až bude, určitě tento recept stojí za vyzkoušení, ideálně přes léto, až budou k dostání šťavnaté jahody. Ovesnou kaši si občas dělám na snídani, míchám si do ní kakao, kokos a skořici, sladím medem.

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem to nemixovala, super nápad a určitě příště vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. super tip pomixovať to :) premýšľala som nad tým, či by to bolo dopbré, ale už viem, že to bude pecka :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  6. Super kaše. Díky za něj. Já si teď ještě do takovýchle snídaní přidám pár kapek CBD oleje jako podporu imunity a podporu psychické pohody. Dřív jsem užívala CBD olej normálně pod jazyk, jak se to běžně dělá, ale našla jsem pár receptů a zjistila jsem, že se s tím dá docela dobře vařit. Jen to chce vařit do určité teploty, aby ten olej teplotou nedegradoval.

    OdpovědětVymazat
  7. To je super recept, ukážu to přítelkyni, která jí hodně ovocné kaše. Já jsem k tomu nikdy nějak nepřilnul, to si radši ke snídani udělám vajíčka s párkem :) To je taková moje anglická snídaně. A k tomu třeba domácí houstičky, které si peču sám. Od té doby, co mám doma robota je to pohádka. Bez hnětače těsta bych si to nedokázal představit, ale i tak jsem kdysi pekl. :)

    OdpovědětVymazat

Jsem vděčná za tvůj čas, který mému blogu věnuješ čtením tohoto článku. Zastav se tu ještě na chvíli a zanech komentář, nebo mrkni na některý z dalších článků. ♥